SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Friss hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Miért vonult ki a FIDESZ 20 éve a Parlamentből?

  2010.06.04. 08:43

1990.június 4-én szinte egész nap a TV előtt ültem. Reggel egy kisgazda képviselő bejelentette, hogy a házbizottság elfogadta javaslatát, hogy délben, amikor 70 éve aláírták az igazságtalan trianoni békediktátumot - egyperces néma felállással emlékezzen meg az országgyűlés népünk és országunk eme tragédiájáról.

Aztán láttam a néma felállást és a FIDESZ kivonulását - amin megdöbbentem.

Nyolc év múlva, 1998. április 1- én Orosházán voltam, amikor a helybéli MDF-es ügyvéd és országgyűlési képviselőjelölt kampányába a plakátok szerint bekapcsolódik délután a Művelődési Házban a helyi születésű Bubik István színművész, és Orbán Viktor is. Elmentem az eseményre. A másfélórás előadások, beszédek után hozzá lehetett szólni.

Balra Orbán amerikai főnöke, jobbra az izraeli.

 

Jön a cenzúra törvény!

  2010.06.02. 20:51

Hamis erkölcsiség örve alatt az ellenállás hangjait akarják elhallgattatni - Cenzúrázná az internetes médiát a Fidesz

Az erről szóló új törvényt várhatóan még az idén életbe fogják léptetni.

És mivel nagyon is tisztában vannak azzal, hogy ez a küzdelem jórészt az úgynevezett "Informális háború" keretében, az interneten fog eldőlni, elhatározták, hogy állami ellenőrzés alá vonják a hazai internetes sajtót.

Az erről szóló új törvényt várhatóan még az idén életbe fogják léptetni.

 

 

9/11-es W(T)C-TORONYDÖNTÉS valódi története

  2010.06.02. 15:49

Sokan csak legyintenek a különféle összeesküvés-elméletekre, de egy egyre többen kezdik komolyan venni azokat, mert a gyakorlatban tapasztalják, hogy a világ megbolondult és ennek okát keresve rájönnek, hogy minden látszat mögött ott vannak a tények, amelyeket vagy elhallgattak előlük, vagy elferdítve közöltek le számukra. Talán nem véletlen, hogy most érett meg arra az idő, hogy hozzám is eljusson egy kivonatolt rész egy komoly tudományos anyagból, ami a lényeget taglalja. Itt nincs mellébeszélés és aki megérti a teljes okozatot, az felteheti magának a kérdést? MIÉRT? Miért tehetik ezt meg büntetlenül valakik, akiknek közük van a világban zajló események alakításához, népirtásokhoz, háborúk kirobbantásához és a média teljes manipulálásához. A politika, mint olyan teljes hazugságból áll, talán csipetnyi igazsággal vegyítve. A titkosított anyag eredeti verzióját -úgy tudom - letették az amerikai külügyér, Condoleezza Rice (Obama előképe, a nép beszoktatására odatett médiabáb) orra elé is, aki csak zavartan mosolygott.

 

 

Vérző Magyarország

  2010.05.26. 10:43

Kilencven éve, 1920. június 4-én írták alá a Magyarország XX. századi történelmét alapvetően meghatározó trianoni békediktátumot.
 Az első világháborút lezáró Versailles-i békerendszer, s ezen belül a nekünk legfájóbb trianoni döntések következtében elveszítettük országunk területének több mint kétharmadát, 3,5 millió, magát magyarnak valló országlakost és nagyrészt mindazt, amit a Kárpát-medencében történő végleges megtelepedésünk óta eleink felhalmoztak.

 

Boszniai piramisok

  2010.05.23. 00:01

Mottó: A gyökerek kitakarása megfelelő bölcsességgel életmentő,bölcsesség hiányában halálos.
Samael

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3