SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Friss hírek
Friss hírek : Boszniai piramisok

Boszniai piramisok

  2010.05.23. 00:01

Mottó: A gyökerek kitakarása megfelelő bölcsességgel életmentő,bölcsesség hiányában halálos.
Samael


Tényleg méltán megdöbbentő az alábbi hír, melyet minden Magyarországi hírportálnak és médiának első-körben kellett volna közölnie Hazánkban. A felfedezés több mint elgondolkodtató, és alapját képezheti egy történelmi paradigmaváltásnak. Kérdéssé vált: kihajíthatjuk-e egynémely történelem-könyvünket?

Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán, ám sem a Blikk, sem a RTL Klub, sem a TV2 nem számolt be róla, holott a magyarság ügyét régen látott módon ragyogja be ez az új remekbe szabott régészeti felfedezés. A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették.
A hüledezés-keltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is, melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely-magyar ABC jeleinek vonásaival.
 A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásírás-kutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás is!
Néhány adat a büszkeséghez:
A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, egészséges büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat lehet.


Előzmények:
A visokoi piramis együttes megtalálója Semir Osmanagic, Amerikában élő bosnyák vállalkozó és amatőr régész, aki jelenleg írja a doktorátusát a piramisokról, talán ezért sem vették feltételezésit igazán komolyan hivatalos kollegái, egészen addig, amíg a kitartó szakember megérzései végül –világszerte szenzációt keltve - igaznak bizonyultak.  Osmanagic egyáltalán nem „hobbi” régész: számos piramist kutatott már Földünk több pontján, és a Visocica hegy alatt is jó érzékkel látta meg, mi rejtőzik a furcsa mód szabályos megjelenésű képződmény alatt. A feltárások megkezdődtek, és a hosszas munkálatok legfrissebb eredménye a fenti, lélegzetelállító hír, mely hosszabb távon bizony komoly mértékben írhatja át az európai kultúrák, jelenleg ismerni vélt történelmét.
Nekünk, magyarok számára pedig külön büszkeség, hogy a leletekkel kétséget kizáróan bebizonyosodott: ősi, spirituális gyökerekkel rendelkező nép vagyunk, így nem lenne csoda, ha hamarosan bekövetkezne az, amit a Tibet szerzetesei népünkről állítanak.  
Néhány link az érdeklődőknek:

 

 

and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3