SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Palesztin kendő

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

A világ legnagyobb koncentrációs tábora

  2010.06.03. 07:38

Nem csillapodnak a hétfői izraeli mészárlás keltette érzelmek a világban. A cionisták ezzel a lépésükkel olyannyira kiverték a biztosítékot, hogy most már szinte biztos, az események a korábban megszokottól eltérő irányt vesznek. Mára végre eljutott a világ odáig, hogy Izrael mosdatása már nem fér bele semmilyen pollkorrektkedésbe, az ügy elkenése lehetelten.

A zsidók ezzel az akcióval túllőttek a célon és azokat is maguk ellen fordították, akik eddig, ilyen-olyan érdekből, de nem léptek fel a cionista gaztettek ellen. Tegnap Egyiptom, humanitárius okokra hivatkozva megnyitotta a Gázai övezetbe vezető szárazföldi határátkelőt, amelyet eddig Izrael kérésére tartott zárva, biztosítva ezzel az övezet teljes blokádját.

Azzal, hogy Egyiptom így döntött, azzal megtette az első lépést a Gázai övezet levegőhöz jutása érdekében, hisz a térség déli, rafahi határátkelője az egyetlen olyan pont, ahol Izrael nem gyakorol teljes kontrollt az ellenőrzés fölött.

Megjelent hát az első rés a pajzson.

A világ vezető országai pedig diplomáciai úton próbálják elérni azt, hogy a zsidók mihamarabb vessenek véget a világ legnagyobb koncentrációs táborának. Nick Clegg brit liberális miniszterelnök-helyettes az "igazságtalan és fenntarthatatlan" blokád feloldására szólította fel Izraelt. Franco Frattini olasz külügyminiszter pedig kedden arra kérte Avigdor Libermant, hogy biztosítsa a Gázába tartó segélyflottilla ellen intézett izraeli támadás során előállított külföldi állampolgároknak a "lehető legrövidebb időn belül" történő szabadon bocsátását.

 

 

 

 

Újabb segélyhajó tart Gáza felé

  2010.06.02. 15:53

Összesen kilenc ember vesztette életét a hétfőn történt összecsapások során, mikor egy több száz aktivistából és 10 ezer tonna segélyszállítmányból álló flottilla próbált bejutni a Gázai övezetbe. Izrael a behatolást megakadályozta, miután többször is felszólította a csapatot felségvizei elhagyására.

 

Emberjogi harcosokat gyilkolt a segélyhajókra rátörő izraeli haditengerészet

  2010.06.01. 17:19

Ma hajnalban Izrael megtámadta a Mavi Marmara nevű török segélyeket szállító hajót.
A legutóbbi jelentések szerint legalább 15 halálos áldozata, s közel száz sebesültje van az izraeli haditengerészet által a nemzetközi emberjogi harcosok ellen ma hajnalban elkövetett barbár terrortámadásnak.
Törökország-szerte tüntetések robbantak ki az izraeli akció elleni tiltakozásul.
Az elmúlt napokban a segélyhajók fedélzetéről rendszeresen közvetítő élő adás az izraeli rablótámadás után most már a szárazföldről folytatja tovább a nagyvilág informálását a történtekről. Igaz, hogy török nyelven, de sokszor játszanak be képsorokat a gyilkos támadásról, interjúkat a támadást túlélőkkel, illetve a barbár támadás nyomán Törökországban kirobbant tüntetésekről.

A nemzetközi segélyhajók útban Gázaváros felé. Élő közvetítés a fedélzetekről

  2010.06.01. 17:15

A Gázai övezet felé tartó nemzetközi segélyszállító hajóraj - miután a cionistákkal kollaboráló ciprusi hatóságoktól nem kapott engedélyt a kikötésre - a szigetország felségvizeit elhagyva jelenleg a Földközi-tenger nemzetközi vizein halad előre.
A segélyszállító hajóraj útját, s a fedélzeteken történő eseményeket percről percre élő adásban kísérhetik figyelemmel a világ minden pontján.
Magyarán, azt is végignézhetjük, amint az izraeli haditengerészet kalózegységei majd rajtaütnek a hajókon, letartóztatják a mintegy nyolcszáz utast, köztük különböző európai országok parlamenti képviselőit, ismert közéleti személyiségeket és a sajtó munkatársait. Amint korábban írtuk, a fedélzeten tartózkodik a názáreti Hánín Zuábi, az izraeli parlament palesztin képviselőnője is, aki folyamatosan tudósít a Gázai övezet partjai felé tartó hajókon uralkodó helyzetről.

Izrael légicsapásokat mért a Gázai övezetre

  2010.05.24. 20:32

Az izraeli légierő három csapást mért csütörtökről péntekre virradóra a Gázai övezetre - közölték szemtanúk és palesztin biztonsági források.

Palesztín asszonyok tüntettek bebörtönzött férjeik kiszabadításáért - 2010 május 24.

 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3