SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Friss hírek
Friss hírek : 9/11-es W(T)C-TORONYDÖNTÉS valódi története

9/11-es W(T)C-TORONYDÖNTÉS valódi története

  2010.06.02. 15:49

Sokan csak legyintenek a különféle összeesküvés-elméletekre, de egy egyre többen kezdik komolyan venni azokat, mert a gyakorlatban tapasztalják, hogy a világ megbolondult és ennek okát keresve rájönnek, hogy minden látszat mögött ott vannak a tények, amelyeket vagy elhallgattak előlük, vagy elferdítve közöltek le számukra. Talán nem véletlen, hogy most érett meg arra az idő, hogy hozzám is eljusson egy kivonatolt rész egy komoly tudományos anyagból, ami a lényeget taglalja. Itt nincs mellébeszélés és aki megérti a teljes okozatot, az felteheti magának a kérdést? MIÉRT? Miért tehetik ezt meg büntetlenül valakik, akiknek közük van a világban zajló események alakításához, népirtásokhoz, háborúk kirobbantásához és a média teljes manipulálásához. A politika, mint olyan teljes hazugságból áll, talán csipetnyi igazsággal vegyítve. A titkosított anyag eredeti verzióját -úgy tudom - letették az amerikai külügyér, Condoleezza Rice (Obama előképe, a nép beszoktatására odatett médiabáb) orra elé is, aki csak zavartan mosolygott.

 

 


Azokban a körökben, amikről szó van, teljesen természetes az ilyesmi, de aki ki akar lépni a kóros meseszövés fonta hálóból, az elkezdi komolyan venni azt, hogy folyamatosan és szinte minden területen maradéktalanul át vagyunk verve. A 9/11-es terrorakció egy jól megkomponált biztosítási csalás volt, amelyet a CIA-Mossad páros készített elő jó pénzért és szolgáltatta hozzá a hátteret, majd pedig elvégezte a takarítást is a feladat végrehajtását követően. A feláldozott dolgozók, tűzoltók, mentősök és egyéb ártatlan személyek mellett ez volt az az akció, amelyet a TERRORIZMUS nagy lufijába töltve országokat rohantak le és sok civil és katona is ennek az összeesküvésnek köszönheti korai halálát. A tornyoknak össze kellett dőlni ahhoz, hogy a jobbára európai biztosító társaságok velünk fizettessék meg a kazár zsidók hasznára az Új világrend ideológiájának egyik alapkövévé, példaképévé tett hamis bálványt. A teljes angol nyelvű dokumentáció kivonatos fordítását változatlanul közlöm úgy, ahogyan én is megkaptam egy nemzetközi kutató csapattól, akiknek elege van a kazár-zsidók tébolyult öléskényszeréből.

1. "WTC épült a 70-es évek eleje -típus, feszített "lengő" torony-tervezett élettartam 50 év.
2. Ilyen típusok rugóznak = anyagfáradás gyors!
3. Főtartó-rendszere a liftaknáknak nagyon erős VASBETON kombinációja volt.
4. 414 m magassághoz alapozása csak kb. 30 m. volt + sziklába/ami jó rezgés-vezető.Teteje 63x63m.
5. 1993-ban arabok 700 kg-os bombát robbantottak az Északi torony mélygarázsában. A fáradt torony végzetesen meggyengült.
6. Ezután született meg a CIA-ba épült ZSIDÓK nagy terve = a tornyok lebontása nem hoz hasznot, tehát MEG KELL JÁTSZANI A TERRORISTA KÁRTYÁT.
7. 2000 novemberében egy zsidó tőkéscsoport megvásárolta mindkettőt. A lényeges kormányzati intézményeket elköltöztették. Horribilis összegért biztosítást kötöttek rájuk. A biztosítók ilyenkor társ cégekkel KERESZTBIZTOSÍTÁST kötnek = baj esetén a kárösszeg megoszlik.
8. A WTC ügyben a kár összegét 90%-ban EURÓPAI biztosítók fizették ki.
9. A TERV: Oszama Bin Laden családját előtte Szaud-Arábiába költöztette át a CIA!
10. A mai teljesen felszeret BOEING óriásgépek távvezérelhetők = felszerelt reptéren simán fel és le tudnak szállni (LASER) 1998 óta.
11. Elkábított + összekötözött (bizonyítottan terrorista múltú) arabokkal megrakták a 3 gép rakterét. Pilótafülkét lezárták = így szálltak fel utasokkal! A bostoni nyomokat eltüntették, d e a chicagói vette és tárolta az aut jelet (apró bibi).
12. LÓLÁB 1. = a gépek BOSTON-ból Chicagó irányt repültek. Amerikai légtér 100% -ban ellenőrzött a keleti part fölött! Oka a túl nagy forgalom - aki letér az életével játszik!
13. A gépek letérnek az útvonalról + 270 fokban visszafelé repülnek New York irányába -több, mint fél óráig! Senki nem vette észre? Nem volt kommunikáció? (Pl. Hová mész te MARHA?) Ez olyan, mint szembe az autópályán 600-al! Azonnal ütköztek volna -kivéve egy eset - ha a légtér BIZTOSÍTVA VOLT számukra!
14. LÓLÁB 2. VADÁSZGÉP tolóerő (tömeg arány 10-szer jobb, mint az UTASSZÁLLÍTÓ-é!
15. Vadászgép bármilyen irányban azonnal fordul, utasszállító erre képtelen, mert kinetikus tömege a motorokhoz képet túl nagy.. Gyors manővert ben tud végrehajtani - először oldalirányba csúszik a gép tömege!!
16. Aki repült valaha ezt pontosan tudja (ez repülési alapelv, ezért van típusvizsga).
17. A 2.gép épp hogy eltalálta a tornyot = A FELVÉTELEKEN TISZTÁN LÁTSZIK, A GÉP KÉSŐN DŐL BE, CSÚSZIK OLDALT!
18. A háttérben (az eredeti felvételen) látszik is + computer simán kiemeli, ott a kísérő vadászgép, ahonnan egy VADÁSZPILÓTA vezette célra a BOEINGET! AZ ARAB nem hibázott volna ekkorát, ő óriásgépekre több száz órát gyakorolt! Az IPSE bizony vadászgépekhez volt szokva!!! Csúnya baki!
19. A tornyok erősek voltak - a falazat, belső falak, liftaknák simán szétkenték a gépeket. Még a 70 tonna üzemanyag robbanását is elnyelték. A terv szerint egyből össze kellett volna dőlniük, és sok utcai áldozatnak kellett volna lenni. Ekkor lett volna igazán oké a terrorista duma! + yehova is hízott volna!
20. Ezután a CIA-zsidók futottak a pénzük után, hibát, hibára halmoztak!
21. Normál napos idő volt. A tornyok teteje 3600 négyzetm. Kiépített helikopter leszállók, amiket rendszeresen használtak! Egy embert se hoztak le!
22. Felküldték a tűzoltókat, mentőket stb. és mindenkit kitereltek alulról (NEM IGAZ). Az önfejű tornyok még ekkor is álltak!KIFELEJTETTÉK AZ ALAGSORI szint dolgozóit!
23. Ezek az emberek nagyrésze külső szolgáltató cégek alkalmazottai voltak. Némelyik 93-ban is ott volt. MINDEN LYUKAT ISMERTEK A FÖLD ALATT (sok szervízfolyosó, sokan ott jártak be dolgozni.
24. PERDÖNTŐ BIZONYÍTÉK = a földalatti kamerák felvették a menekülő embereket. Mind háttal van! EZEK HANGOS VIDEÓK!
25. Ami rajtuk van = tisztán, kétely nélkül hallatszik amint az automata sorban begyújtja a robbanó aknákat.! DAM-dam-gam! Az összeomló tornyok óriási mennyiségű levegőt nyomtak az alagsorba! A futó emberek egyszercsak felemelkedtek és bukfencezve távolodnak, mert vitte őket a légnyomás. Világos háttér előtt teljes félhomály, az arcuk még computerrel sem azonosítható. Ezért maradtak életben! Legmenőbb egy dagi csaj, aki állati jól csápol bukfencezve!
26. A kazetták azért nem kerültek CIA kézbe, mert a szolgáltatók ipari kamerái kinti szerverekre továbbítottak. Ezen kazettákat külföldi titkosszolgálatok aránylag hamar megszerezték szolid, jutányos áron/ mindkét fél megelégedésére. Biztos volt eladó.
27. A CIA elkésett! Egy nőt tudtak elkapni, mert beszélt a hülye! Ez egy pueto-ricoi baba volt. Koronatanú lehetett volna.
28. 2001 novemberében lezuhant az angol légitársaság egyik Airbusa, New Yorki felszállás után, tele üzemanyaggal, NewYork Jersey városrészén. Túlélő nem volt. Ja, a csajszi is a gépen tartózkodott. A felvételen szereplő emberek koronatanúk, akiket a külföldi titkosszolgálatok biztonságba helyeztek az USA-n kívül.
29. LÓLÁB X: a robbanókamrák mindig üresek, mert lehet villámcsapás, statikus áram. Olyan hülye nincs a világon, aki ezeket feltöltve tartja! Hogyhogy itt pont tele voltak? Csak nem a fél 10-es mentesítő repülőt várták?
30. A CIA_ZSIDÓK FELROBBANTOTTÁK A TORNYOT - tele tűzoltóval, mentőssel, ápolónőkkel együtt. Meghálálták az amerikai népnek, hogy befogadta őket.
31. A halottak száma 2500? Katonai hűtőhajókat vezényeltek a New Yorki kikötőkbe. NEW YORKBAN NEM VOLT TÖBB HELY, kb. 15209 fő.
32. Tornyok nem így dőlnek össze. Ezeket belülről oltották és az alsó részüket még hőhatás sem érte. Felső részük lekúposodott volna, és a többi állva marad. A liftaknák miatt eleve nem tudott befelé omlani. Persze ekkora romnak csekély a piaci értéke és még szegény zsidó tulajokat kötelezték volna saját költségükön bontásra.
33. A kazetták jelenleg európai titkosszolgálat + ÁZSIA boldog tulajdonát képezi. Állítólag a CIA is kapott egy DEMO-t valamelyik hálaadás ünnepre.
34. Ez az anyag csak az oszlopos baromságokra tér ki, de volt még vagy 10. Az elemzők olyasmire is felfigyeltek, amire az átlagember soha.

A tornyok felső kilengése a meggyengült alap miatt 93 után folyamatosan növekedett. Ha nincs támadás, vagy nem bontják le őket, akkor ma 2010 körül kb. az Északi torony nem összeomlik , hanem elhasal (eldől) mint a gyalogbéka. Az óriási rezgés miatt néhány órával később követte volna a másik is. Így óriási összeget kaszáltak! Alapot teremtettek az iraki és az afganisztáni invázióhoz. Az, hogy később a magas hőt vegyi anyagokra fogták, egyszerűen hazugság. Sokan nem tudják, hogy a BETON 880 fokon kiválóan ég (egyszerűbben; izzik és szinte olthatatlan a magas hőtelítettség miatt. Oka: anyagának egyrésze víz, a benne lévő kő és vas katalizátorként működik. Bin Ladennek a robbantáshoz nuku köze!"

Összefoglalva: Az amerikai neo-kóhn zsidó bagázs az amerikai kormányzattal a titkosszolgálaton keresztül oldotta meg a biztosítási csalás ügyet, hogy aztán ez váljék a Bush kormányzat számára casus belli-nek, hogy tovább fegyverkezzenek és másokat támadhassanak meg, miközben az amerikai népet is totálisan kiszolgáltatottá téve megalapozzák a gazdasági világválságot, amelynek következménye egy világ szintű háború és hatalmi átrendeződés kell legyen! Jó terv!

Amit tudni lehet, az még kiterjed egyéb releváns mozzanatokra is. Az ominózus napon a zsidó munkavállalók éppen "szabadságon" voltak, mert nekik szóltak, hogy elég veszélyes lesz aznap a tornyokban tartózkodni.

Az acélszerkezetet flex-el feldarabolták, ezért is tudott a lerobbantásakor önmagába csúszni úgy, hogy erre semmilyen indoka nem lett volna.

Emellett beszélik, hogy termitet is használtak, hogy olyan hőmérsékletet idézzenek elő, amely még ha napalmot égettek volna, akkor sem rombol úgy, hogy gyakorlatilag 10 cm-es daraboknál nem maradt nagyobb rom, bár az is igaz, hogy az egyik "terrorista" útlevele valami csoda következtében szinte teljes épségben került elő. Na ez is elmekórtani eset, amit a kommersz amerikai simán bevett.

A többi gépeltérítéses és a PENTAGON.os történet is megér egy külön mondókát és valójában meg sem történt ebben a formában.

A híradó felvételeit manipulálták, előre felkészültek az eseményekre jól beállított "véletlen" felvételekkel.
Olyan épületet is összerobbantottak, amelynek köze sem volt a repülők becsapódásához.

Miért kell éppen most minderről beszélni?

Mert Bin Laden-nek semmi köze az egészhez, úgy került a történetbe, mint Pilatus a credoba. Ez az égbekiáltó összeesküvés volt az alapja az afganisztáni és az iraki "szerepvállalásnak" is, és a terrorista-ellenes törvények, a civil lakosság kordában tartására hozott egyéb intézkedések meghozatalának. Mivel a rendelkezésre álló információk erősen indokolttá tesznek egy hivatalos és nemzetközi nyomozást, hogy kiderüljön a CIA-Mossad-zsidó világ és józan ész-ellenes összeesküvés minden részlete és a bűnösök mind az akasztófa árnyékában hűsölhessenek, mert tetteik következményeképpen már több millió embert írottak ki és tettek nincstelenné.

A tornyok esete a zsidó terrorizmus lényegéről tanúskodnak. Az amerikai közigazgatás legalább olyan fertőzött a talmudista kazár gazemberekkel, mint a magyar, ezért mindenkinek meg kellene értani, akihez az információ eljut, hogy ha a rendszer az Új világrend néven ezen elmebeteg zsidók kezében úgy összpontosul, ahogyan ők ezt elképzelik, akkor itt bármilyen gaztettet elkövethetnek, minden következmények nélkül.

Kérem a kormányokat, titkosszolgálatokat, hogy a meglévő adatbázisaikból az információt kezdjék nyilvánosságra hozni, mert egymás zsarolással való sakkban tartása nem vezet célra és nem is lehet eredményes egy bizonyos ponton túl, amin pedig már túlléptünk. Az áldozatok miatt, az élet védelme miatt és az értelem és az IGAZSÁG okán, kérem, hozzák nyilvánosságra adataikat és a védett tanúk vallomásait!

Az amerikai-zsidó összeesküvés a világot folyamatosan fenyegetve folyamatosan követel újabb emberáldozatokat, miközben mondva csinált indokokkal támadnak meg országokat, igáznak le népeket és irtanak embert. Ennek véget kell vetni, mert senki sincs biztonságban, amíg ezek a szörnyek szabadon garázdálkodnak. Fel kell számolni az USA-t, Izraelt és Európát is vastagon átszövő kazár-zsidó terrorszervezeteket, államinak álcázott hivatalos bűnözői köröket, s ki kell emelni minden nemzetközi szervezetből a beépült korrupt bűnpártolókat!

http://postaimre.euroweb4you.eu/news.php?extend.1863

 

 

and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3