SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Nostradamus 2008-3797

Nostradamus jóslatai 2008-3797 között

2008 Az indiai szubkontinensen elmérgesedik a viszony a hinduk és a muzulmánok között. Négy államfő ellen követnek el a térségben merényletet. Közvetve ez a feszültség is hozzájárul a harmadik világháború kitöréséhez.

2009 Az új fegyverek már tizenegy állam birtokába kerülnek és ez lehetetlenné teszi a világháború kiteljesedését.

2010 A háború pokla mégis rázúdul a világra. A fő hangsúly a vegyi fegyverek bevetésén lesz. A háború 2010 novemberétől egészen 2014 októberéig fog tartani. A világháború két szakaszban zajlik majd le: az elsőben hagyományos fegyverekkel indul, majd atomfegyverek használatával teljesedik ki, a másodikban a prímet a már említett vegyi fegyverek viszik.

2014 A háború utáni élet meglehetősen borzalmas lesz. Az emberek, akik egyáltalán túlélték, tele lesznek iszonyatos bőrbajokkal. Az út a háború végéhez egy borzalmas atompoklon át vezet, mert a nagyhatalmak 2011-ben bevetik egymás ellen az atomrakétákat is, Európa totál kikészül. Ćm ez még nem elég a Közel-Keletieknek, és az arabok megindulnak Európa ellen iszonyatos vegyi fegyverek bevetésével tizedelve az amúgy is tönkretett európai lakosságot.

2016 Eddigre már lezajlottak a harmadik világháború utózengései is. Európa romokban hever. Növényzete, állatvilága csaknem teljesen elpusztult. Még tíz évig eltart, amíg Európa lassan-lassan ismét lakható lesz. A két szuperhatalom helyzete sem sokkal jobb.

2018 Mivel a két szuperhatalom és Európa lényegében elpusztult, Kína válik a világ urává. És bár a Föld egy része lakhatatlanná vált, a világ területeit a különböző hatalmak újra felosztják egymás között. Kína rendkívüli katonai erőt épít ki a levegőben. új pápát választanak, ez igen rossz kihatással lesz Rómára.

2023 A világgazdaság kezd a háború után lassan magához térni. úgy tűnik, mintha a világ tökéje egyetlen kézben összpontosul.

2024 Kína hatalmas űrapparátust fejleszt ki és egymás után állítja Föld körüli pályára a felderítő műholdakat, mert tart egy japán támadástól. (Amerikától Oroszországtól, valamint Európától már nem kell tartania, mert ezek lényegében elpusztultak.) A háború után lefékeződik az üvegházhatás kifejlődése, sőt visszafelé tartanak a folyamatok, és például Franciaország és Itália között már levonul a korábbi áradás és ismét közlekedhet egymás között a két ország népessége -már ami megmaradt belőlük-.

2025 Európa lényegében még mindig lakhatatlan.

2026 Borzalmas bőrrák járvány sújtja a világot.

2028 új energia forrásokat fedez fel az emberiség. Ezek akusztikai jellegűek. Később akusztikai fegyvereket is kifejlesztenek. Valószínűleg képesek lesznek az emberek a történelemben először az éhezést kiküszöbölni. Emberes űrutazást hajtanak végre a Vénuszra.

2029 - Végre - úgylátszik - sikerül megoldani a fúziós reaktor létrehozását, megjelenik a Földön a tiszta energia.

2031 A háború következtében Izrael tökéletesen tönkremegy. A megmaradt zsidók úgy döntenek, hogy elhagyják palesztinát, és valószínűleg Észak-német vagy skandináv területen telepszenek le.

2033 Az óriási vegyi szennyezések miatt elolvadnak a jégsapkák.

2038 új pápát választanak. Bár ezt a pápát az emberek nagyon szeretik, mégis csak rövid ideig marad hivatalban. Nem tiszta, hogy megölik-e, vagy valami más történik vele. Ebben az évben kezdenek üzemelni az ultrahang fegyverek és a szuperradarok új, támadó válfajai.

2045 óriási áttörés az orvostudományban! Természetes szerveket növesztenek klónozással, nincs többé csonka ember.

2050 Egy új világfőváros jön létre hatalmas felhőkarcolókkal

2056 Amerika kiheveri a háború pusztításait, és újból mint szuperhatalom jelentkezik a színen. új tudományos felfedezések történnek, kiteljesedik fizikai világképünk, és valószínűleg megalkotják azt az új meghajtási eljárást, amely lehetővé teszi a hipertérben való közlekedést. Ezzel tulajdonképpen az emberiség le is küzdött a tér és idő által alkotott korlátokat, és megnyílik előtte a nagy távolságú űrutazások lehetősége.

2057 Megjelenik az atommeghajtású űrrakéta.

2059 Az akkori öt űrutazó nemzet közös expedíciót szervez a világűrbe. Magas rangú tudósok is vannak az űrutasok között.

2060 Az arabok meghódítják Franciaország déli részét. E provincia fővárosa Nizza lesz.

2061 Az iszlám előretör. Magyarországot is meghódítják az arabok. Közben Kína egyre inkább nagyhatalmi szerephez jut, és bele is avatkozik a világban zajló folyamatokba.

2066 Az amarikaiak megelégelik az arabok erőszakos hódításait, és elhatározzák, hogy egy újonnan kifejlesztett klímafegyvert vetnek be ellenük, ám a bevetés során valami hiba keletkezik, és z egész Földre beköszönt egy szép kis jégkorszak.

2068 Tízévi utazás után új bolygórendszert fedeznek fel. Ezek egyik bolygóján hátramarad száz résztvevő, akik ott új terepet hoznak létre. A többiek visszatérnek a Földre. új, nagy tudományos felfedezések kora következik.

2069 Egy földön kívüli civilizáció romjait fedezik fel az űrkutatók de nem tudjuk, hol. Olyan új technológiákkal találkozni az emberiség, amelyek számára mindaddig ismeretlenek voltak.

2076 Megvalósul a kommunisták régi álma: létrejön egy osztályok nélküli társadalom közös világvezetés alatt.

2083 A Dél-Európát megszállva tartó arabok betiltják a tudomány művelését, és ezért az ottani tudósok Európa északi részébe menekülnek, ahol ennek következtében hatalmas tudományos fellendülés következik be. Az arabok gyarmatain csak az iszlám tanait lehet terjeszteni, egyfajta iszlám inkvizíció veszi kezdetét.

2087 Az az év a részleges erőszak éve Európában. Az egyesített európai erők megkísérlik az arabokat kiszorítani Itáliából, de kísérletük nem sikerül.

2088 Döbbenetes megbetegedés Üti fel a fejét a világon: az emberek szinte másodpercek alatt megöregszenek.

2097 A szörnyű járvány következtében fellendül a geriátriai (öregedést tanulmányozó) kutatások, és a kutatóknak ebben az évben sikerül megtalálni az öregedést okozó génszekvenciát. Amit már régen sejtettek, az öregedés nem más, mint egyfajta genetikai "megbetegedés". Ezt megbetegedést most sikerül gyógyítani: vagyis az öregedést visszafordítani, illetve megakadályozni.

2093 Nagy sietve űrexpedíciót szerveznek, mert az új kolóniát valamiféle baj érte. talán meteorit csapódott be. Segítségére sietnek.

2104 Kozmikus Tanács létesül. Addigra ugyanis az ember jócskán elterjed a Galaxisban. E tanácsnak az a feladata, hogy az anyabolygó és a kolóniák közötti vitákat békés úton rendezze.

2109 Rómát korábban a muzulmán erők a földel tették egyenlővé, kincseit azonban már jó előre sikerült biztonságba helyezni. Ezek most elökerülnek rejtekeikből, és kiárusítják őket.

2111 új orvosi felfedezés következtében az idegpályákat sikerül közvetlenül gépekhez kapcsolni, és így ember-gép robotrendszereket létrehozni.

2130 Nostradamus szerint egy földön kívüli megtanítja az embereket a tengerekben civilizáltan élni és a vízben oldott ásványi anyagokat gazdaságosan kinyerni. Az emberek elözönlik a tengereket és a vizek kizsákmányolása következtében nagyarányú halpusztulás kezdődik.

2149 Ennél az évnél említi Nostradamus először, hogy a világ végtér. Itt egy hatalmas meteorit becsapódására céloz, és az évet 3070-re teszi.

2180 Már akkora a levegőszennyezés, hogy a tudománynak körülbelül 700 évre lenne szüksége ahhoz, hogy az atmoszférát a szennyeződésektől megtisztítsa. Az emberek keményen hozzálátnak a feladatelvégzéséhez, és ezúttal politikai nézeteltéréseiket is félreteszik.

2183 A Marson létesített telepek lakosai önálló atomütőerőt hoznak létre, és követelik a Földtől való függetlenséget.

2197 Különböző nehézségek -így az intelligens állatok lázadása- miatt csaknem teljesen leáll az űrprogram fejlesztése.

2201 A Napban zajló magfúziós folyamatok lényegesen lelassulnak, és ezért a Földön kezdetét veszi a klíma összeomlása.

2202 Valamilyen nagyobbfajta tudományos vállalkozásra készül az emberiség, de bizonyos tudósok a vezetőket tájékoztatják eme tervezet szörnyű kockázatairól, és így a terv megvalósításától elállnak.

2212 A reinkarnáció tana általánosan elfogadottá válik.

2221 Ama kutatások következtében, amelyeket az emberiség földön kívüli civilizációk felfedezésére folytat, valami iszonyatos, borzalmas dolog fog történni.

2242 Keresztény csapatok támadnak Iránra, a muzulmán hit fellegvárára, és teljesen megsemmisítik.

2250 Megkötik az iszlám és a kereszténység közötti első igazi békeszerződést, és ezzel a két tábor közötti háború végtér.

2256 Egy világűrbeli expedícióról visszatérő legényég egy, a Földön addig ismeretlen kórokozót hurcol be a bolygóra. Mivel az emberi immunrendszer ennek kivédésére nincs felkészülve, olyan borzalmas járvány tör ki, amely minden megelőzőt együttvéve is felülmúl pusztítóeröben.

2279 Sikerül a fekete lyukakban tárolt óriási energiák megcsapolása és így az emberiség korlátlan energiához jut.

2288 A feketelyukak energiájának a felhasználásával az emberiség valóra válthatja az időutazást. Talán ezen utazással függ össze az, hogy Notradamus szerint az emberek intelligens földön kívüliekkel jönnek össze, akiktől fantasztikusan sokat tanulnak.

2290 Abbahagyják az intelligens állatok előállítását és az űrutazásokban való alkalmazását. A robotemberek korszaka is lejár.

2291 A Nap egyre lagymatagabban süt. A tudósok aggódnak, és megkísérlik a Napot nagyobb teljesítményre ösztökélni.

2292 A nap egyre nagyobb bajban van. óriási napkitörésekben iszonyú tömegű anyag zúdul ki a Naprendszerbe, aminek következtében az egész rendszer gravitációs egyensúlya vészesen meginog.

2296 Olyan erősek a napkitörések, hogy már a földi éjszakák is világosak.

2297 A gravitációs viszonyok megbolydulása következtében egyre-másra zuhannak le az űrállomások és műholdak.

2301-2369 Között (erről a korszakról csak keveset és pontatlanul lehet kikövetkeztetni Nostradamus próféciáiból)

2302 Az ember megfejti a Teremtés talányát és megérti, mint jöhet létre élő az élettelenből.

2354 Egy hatalmas mesterséges napot építenek az emberek, amely feleslegessé teszi a közvilágítást, de valamit elszúrnak, és az óriási hő- és fényforrás terjedelmes földsávokat kiéget.

2384 Az ember megismeri a halhatatlanságot, még durva eszközökkel sem lehet elpusztítani. A betegség vagy a tűz sem fog rajta.

2388 óriási, kivédhetetlen támadás indul a Marson létesített gyarmatok ellen.

2398 Ismét a háború lesz a legmagasabb rendű emberi ideál.

2404 Az iszlám előretör Itáliában. Egy űrhajó olyan leletekre bukkan, amelyekből megfejthető az emberiség előtörténete.

2410 A halhatatlanságot megismerő emberiség kénytelen durva születésszabályozási eszközökhöz nyúlni, és aki a nemzési és születési tilalmat megszegi, azt igen keményen megbüntetik.

2415 A Szíriusz tájékáról egy megfigyelőszonda érkezik a Föld közelébe. Az a szonda nemcsak megfigyelésre alkalmas, hanem arra is, hogy a rajta elhelyezett eszközök segítségével a földön kívüliek képesek legyenek bolygónk majdani lakóit akaratuknak és szándékuknak megfelelően befolyásolni.

2417 A súlyos környezeti problémák miatt az emberek mesterséges környezetet kezdenek kialakítani maguknak.

2425 Az emberiség egy része föld alatt él. Az ember lelke képes lesz közvetlenül érintkezésbe kerülni Istennel, a tisztátalanok elpusztulnak.

2471 A galaxis közepén egy fekete lyuk van, állítja Nostradamus. Ezt ismeri meg közelebbről az ember.

2480 Két mesterséges nap ragyog az égen. Hibás irányítás miatt összeütköznek.

2485 Az egyik meghibásodott nap a Földet állandó alkonyi derengésbe borítja. Ez lenne talán az Istenek alkonya?

És végül a vég ...

3005 Tíz borzasztó fegyverekkel felszerelt űrhajó megtámadja a Marson lévő gyarmatokat. A Mars a szörnyű fegyverek tüzében darabokra esik szét. Ez a körülmény felborítja a Naprendszer gravitációs egyensúlyát. Ennek következményei nem azonnal mutatkoznak, hanem hosszabb távon és különböző éppen. Egy üstökös megzavarodott gravitáció miatt letér pályájáról, és nekiütközik a Földnek. A tudósok mindent elkövetnek, hogy az üstököst elirányítsák, de ez nem sikerül nekik. Miközben a kométa a Föld felé zuhan, kitépi a Hold egy részét a helyéből. hatalmas kőzuhatag zúdul ennek következtében bolygónkra. A szerencsétlenség elpusztítja a földi atmoszféra jó részét. A Föld körül kialakul egy por- és törmelékgyűrű, amely lehetetlenné teszi az űrhajózást. A vékony megmaradt légkör igen gyorsan átmelegszik, és ennek következtében a földön mindenfajta élet kipusztul. Ekkor az emberek 3797-et írnak majd.

 

 

Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!