SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Friss hírek
Friss hírek : Jön a cenzúra törvény!

Jön a cenzúra törvény!

  2010.06.02. 20:51

Hamis erkölcsiség örve alatt az ellenállás hangjait akarják elhallgattatni - Cenzúrázná az internetes médiát a Fidesz

Az erről szóló új törvényt várhatóan még az idén életbe fogják léptetni.

És mivel nagyon is tisztában vannak azzal, hogy ez a küzdelem jórészt az úgynevezett "Informális háború" keretében, az interneten fog eldőlni, elhatározták, hogy állami ellenőrzés alá vonják a hazai internetes sajtót.

Az erről szóló új törvényt várhatóan még az idén életbe fogják léptetni.

 

 


A lakosság várható tiltakozásának mérséklésére pedig álszent módon az erkölcsiségre hivatkoznak majd - a kiskorúak védelmére, a pedofil oldalak kirívó létére, s azok megszüntetésére. Az ORTT által megbüntetett TV2 "Józsi Barát", és az RTL Klub "Maunika show"-ja vágatlan anyagainak az interneten történő terjedésére hivatkoznak elsősorban, így leplezvén valódi szándékukat, melyet ők a "gyűlöletkeltés elleni fellépés"-nek neveznek. És tudjuk, hogy a hódító cionisták az uniós gyarmatosítók és hazai vazallusaik kiket is neveznek "gyűlöletkeltőknek", - a Nemzeti - és most már egyre inkább az ezt felváltó Népi Ellenállást, és azok internetes sajtóját.

Az új médiatörvény, melyet mi inkább ezentúl "CENZÚRA TÖRVÉNY"-nek nevezünk, lényegében az internet vonatkozásában arról szól majd, hogy; "a netről lekérhető szolgáltatások is feltartóztathatók az országhatárnál, illetve felfüggeszthetők, ha a közrend, a közegészség, a közbiztonság, a fogyasztók, illetve a kiskorúak védelme indokolja."

A fogyasztók, illetve a kiskorúak védelmének pajzsa mögé bújtatja a valódi szándékát, - melyet a hatalom a "közrend, a közegészség, és a közbiztonság védelmének" nevez, - vagyis eltaposni akar mindent és mindenkit, aki a fideszes diktatúra ellen szót mer emelni.

(Na ez az, ami igazából sohasem fog nekik sikerülni - a szerk.)

Európai joggyakorlattal érvelnek, hogy az Unióban a szerintük kirívóan jogsértő tartalmakat jó néhány országban eltávolítják, - bár belátják, hogy ez is hosszú folyamat, ugyanis más helyeken rendre felbukkannak ezek a leszedett cikkek, videók. (Megmondtuk az imént. - a szerk.)

Olaszországban például most már azon gondolkodnak, hogy szabályozzák a Youtube-on letölthető tartalmakat. A jövendőbeli CENZOROK SZERINT; "Fontos a szolgáltatók együttműködése is az új szabályozás érvényesítésében."

Viszont a kereskedelmi szennyadókkal szemben nem igazán akarnak komoly fellépéseket alkalmazni. Azt mondják a törvény előkészítői, hogy; "A mostani szankciórendszernél nem kell sokkal szigorúbb. Ezt kellene jól alkalmazni, valamint kiegészíteni." - Bizonyítván ezzel azt a régi mondást, hogy; "Biza összenő, ami összetartozik."

Ehhez a CENZÚRA TÖRVÉNYHEZ azért az Ellenállásnak is lesz néhány szava. Nem igazán fogja tűrni, hogy narancsos Paprika Jánosok mondják majd meg, hogy miről írhat és miről nem, és fel fogják szólítani az olvasóikat a cenzúrával együttműködő szolgáltatók bojkottálására!

Azt sem tűrik majd, hogy összemossák őket egy CENZÚRA TÖRVÉNYBEN a holmi elferdült lelkületű aberráltakkal, vagy az ócska kereskedelmi médiákkal.

A pedofilokkal való bánásmóddal kapcsolatban pedig véleményünk változatlan és egyértelmű, - s ehhez lényegében semmi köze az internetnek. A pedofilokat és a kisfiúk után kajtató homoszexuálisokat kivétel nélkül meg kell büntetni, de szigorúan! A kasztrálás után pedig kemény munkára kell őket fogni az újonnan épülő tiszai gátakon - és akkor nem lesz senki, aki ezeket az oldalakat látogatja.

A "Józsi Barát és Maunika" vágatlan anyagai, amelyek egyszerre röhejesek, siralmasak és bár kártékonyak, de nem érnek meg annyit, hogy ezért sérüljön az internet szabadsága. A Magyar Nép gondolkodásában rengeteg kárt okozó két kereskedelmi televíziós csatornával, az RTL Klubbal és a TV2-vel sem így kell elbánni. Egyszerűen meg kell szüntetni bármiféle állami támogatásukat, akár anyagi támogatásról (mint pl a Jóban Rosszban sorozat 200 milliós állami támogatása) - akár a technikai háttérről van szó. Kezdve az államilag biztosított frekvenciával.

Eljött tehát ez az idő is. Itt a nyakunkon a cenzúra, és április 12-én valóban egy más országban ébredtünk. Eljött a Narancsos, a Totális Diktatúra ideje.

Hozzátesszük még, hogy az Ellenállás internetes médiáiban dolgozó hazafiak nem igazán ijednek meg a cionista Fidesz kardcsörtetésétől.

Ezek az emberek már régen átestek a tűzkeresztségen, és nagyon jól tudják, hogy küzdelem nélkül nem lesz győzelem. Ezenkívül pedig mit is érhet el a Fidesz azzal, hogy letiltja ezt, vagy azt a tartalmat, vagy akár oldalt? - Ezek csak technikai eszközök, amelyeket újra és újra vissza lehet szerezni, felépíteni, átköltöztetni.

A hazafiak harckészségét ebben az "Informális háborúban" bizony nem csak a puszta technikai tudás és felszereltség jelenti. Nem csak a számítógépeik, kameráik, vagy akár egyéb harci eszközeik. Ezt a harckészséget valójában a szív és az ész ereje adja, a Haza szeretete és a Hit, a küzdelem igazságában, s a győzelemben.

Ezek a hazafiak mindig gondoskodni fognak arról, hogy a megfelelő információk eljussanak a lakossághoz, bármit is tesz a hódítókkal kollaboráló Fidesz. Ezek a hazafiak mindig küzdeni fognak. Egészen a győzelemig, az igazi rendszerváltásig. És még azután is...

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda

 

 

and i know now that this world will never be enough for me    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.    *****    Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.    *****    ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE - gyere és nézd kedvenc Skam sorozataid magyar felirattal - SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM SKAM    *****    Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3