SZENT KORONA
Menü
 
Társoldalaink

www.nagyarkanum.gportal.hu

 
Linkajánló
 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Mérgező ételek 3.

Kattints a linkekre, majd a megjelenő szövegre, hogy kényelmesen olvasható legyen:

www.szent-korona.gportal.hu/portal/szent-korona/image/gallery/1292315049_09.jpg

www.szent-korona.gportal.hu/portal/szent-korona/image/gallery/1292315047_45.jpg

TISZTELT MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS!

A NÁTRIUMHIÁNYOS VAGY NÖVELT KÁLIUMTARTALMÚ ÉTEL IS, ÉS A NEM ÁTPÁROLT IVÓVÍZ IS VEGYI-, BIOLÓGIAI FEGYVER!

"Nemzetközi tudományos kutatók", az élettani optimumnak mintegy egytizedére lecsökkentették a nátrium evést, s az öt-tízszeresére megnövelték a kálium evést, és ezúton megbontották a sejtek és környezetük közötti összhangot. A nátriumhiány miatt veszedelmes vérbesűrűsödés következik be, a káliumtöbblet pedig mérgezi a sejtmembránokat. A teljesen tiszta (desztillált) víz ivásának a tiltása miatt számos veszedelmes rovarirtó-szer és egyéb ipari- és mezőgazdasági méreg jut be a "reformtáplálkozók szervezetébe. A többlet kálium gyorsabb bejuttatása azonnal halált okoz, a lassabban túladagolása csökkenti a méregtelenítő vese működését és emiatt pl. az ivóvízzel bevitt mérgező anyagok is ártalmasabbak.

Akik kikísérletezték a módszert, jól tudhatták mindezt, mert jó előre le is írták a várható következményeit 62 tudományos értekezés (!) összefoglalásaként: "A BIOLÓGIA AKTUÁLIS PROBLÉMÁI" Szerkesztette: Dr. Csaba György. A nátriumhiányos és/vagy káliumdús étkezéssel való állat- és ember kiirtás módszere a Dr. Szabó Dezső által írt "A mellékvesekéreg biológiája" c. fejezetben található. A Medicina Könyvkiadó Budapest 1976-ban jelentette meg "Technika a Biológiában" c. sorozat 8. kötet 133-178. old.). Nem ők szervezték, ha egyikük sem jelentette fel?

Minden emberi sejt membránjában ún. "nátrium-kálium pumpa" működik. Ennek működését közvetlenül befolyásol a körülötte lévő vér(elektrolit) nátrium- és kálium tartalma, és a víz méregtartalma. A vérelektrolit membrán működést meghatározó kapcsolatát lásd az alábbi vázlaton.


A konyhasó-hiányos és káliumban dúsabb "reformétrend" és a mérgektől nem mentes ivóvíz ugyanis elrontják a sejtek membrán működését és ezúton az anyagcserét és a stressz elleni védekezést, a környezeti változásokhoz alkalmazkodni tudást, és ezúton közvetve minden másnál több egészség károsodást okoznak.

Például a lakosság fizikai legyengülését, ivartalanodását, vírusokkal és baktériumokkal fertőződését, allergiássá, idegbeteggé, s a vérbesűrűsödés miatt vesebeteggé, keringési- és szívbeteggé, magas-vérnyomás-beteggé, csontritkulásossá, rákossá válását. Ezt abból is jól lehet látni, hogy amióta bebeszélték ezt a "reformétrendet", e betegségek előfordulási aránya a fiatalabb korosztályokban is több száz, több ezer százalékkal nőtt, s emiatt a hazai lakosság száma az elmúlt 20 év alatt 600.000 magyarral csökkent. Azért nem látszik, mert spekulánsok felvásárolták az utód nélkül kipusztított magyarok hagyatéki ingatlanait, s azokba mindjárt betelepítettek negyedmillió külföldit. (Lásd: Heti Világgazdaság, 2003. aug. 9.)

Az Ószövetségi Biblia és a Zsidó Törvénykönyv is foglalkozik a Nátriumklorid (konyhasó), a tiszta só használat egészségvédő, a sóhiány egészségkárosító, meddőség okozó hatásával. A túl sok konyhasó egészségkárosító hatásáról viszont nincs szó, nyilvánvalóan azért nincs, mert a túlsózott élelmiszer ehetetlen.

Ézsaiás 30.24. Károli szerinti fordítás, ami megfelel a héber nyelvű bibliaszövegnek (ellenőriztük): "A barmok és a szamarak, a melyek a földet szántják, sózott abrakkal élnek, a melyet megszórtak lapáttal és villával." De ezt ellenkezőjére hamisították az újabb kiadású magyarnyelvű és angol nyelvű Bibliában, valakik valamiért kicserélték a "sózott" szót egy vele teljesen ellentétes értelmű másik szóra, a "tisztá"-ra!


Sir 39.26. "Ami a legfontosabb az ember életében az a víz, a tűz, a vas és a só, a búza java, a tej meg a méz, a szőlő leve, az olaj és a ruha.

2Kir 2.21. "Hozzatok ide nekem egy új csöbröt és tegyetek bele sót - felelte. Vittek neki. Akkor kimén a forráshoz, beleszórta a sót, és így szólt: "Ezt mondja az Úr: Egészségessé teszem ezt a vizet, ezentúl ne fakadjon belőle sem halál, sem koraszülés!". 2Kir 2.22. S a víz azóta egészséges mind a mai napig. Eliseus szava szerint.

Ez 16,4. "Születésekkor, azon a napon, amikor világra jöttél, nem vágták el a köldökzsinórodat, nem mosták meg vízzel és nem tisztítottak meg, sóval sem dörzsöltek be, s nem takartak pólyába." Talmud (A Luzsénszky-féle kivonat hiteles magyar fordítása): "39 b. lap. Betegség alatt az epét kell érteni, még pedig azért, mert az 83 betegségnek van kitéve, a "betegség" szó ugyanis ezt a számot adja. De mindezt elűzi egy sóskenyér s rá egy korsó víz. (Ugyanez áll a Baba m. 107 b. alatt is.)".

A korsó víz tiszta esővíz (= tiszta desztilláltvíz) kell legyen, mert a Talmud ivásra alkalmatlannak nyilvánít minden másféle vizet:

10 a. lap. ..."Izrael országa esővizet iszik, az egész világ pedig a maradékot. Izrael országa iszik először és azután az egész világ, hasonlókép egy olyan emberhez, aki sajtot készít s az élvezhető részt kiválasztja, a hasznavehetetlent meg otthagyja".

A fentiek ma is helytállóak, amit az bizonyít, hogy amióta a dr. Oláh Andor és Vadnai Zsolt által írt REFORMKONYHA c. könyv orvosi tanácsai szerinti sóhiányos étkezésre rábeszélés folyik a kormányzat részéről is, egyre több a betegség, a meddő nő és férfi, a fiatalkorú immunbeteg, vesebajos, szívbeteg, rákos, daganatos, bőrbeteg, csontbeteg, idegbeteg ember, a nemzésképtelenség, a korai halál. Sóhiányos étkezésnél besűrűsödik a vér, kevesebb a víz a szervezetben, s miután a vér emiatt elvonta a sót a csontokból és inakból, csontvelőből, minden szerv tönkremegy, egy bizonyos idő múlva. Meggyorsul ez a tönkremenetel a káliumban dúsabb ételektől, amelyeket az említett szerzők javasolnak enni só nélkül, pl. a szóját.

Ők eltorzították a Ringer infúziós oldatból ismert élettanilag legjobb víz: só arányt, ami 99:1, 99:0,1-re. Vagyis a 2 liter napi ivóvíz mellé nem 18 gramm, hanem csak 2 gramm konyhasót engednek fogyasztani a terhes nőknek is: "Nincs szükség napi 2 g-nál több konyhasóra. A fokozott sózás vesekárosodást, a terhességi nefropátiát segíti elő, ugyanakkor a vízvisszatartást is növeli (Dr. Oláh Andor-Kállai Klára - Vadnai Zsolt: Reformkonyha, a természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata. Mezőgazdasági Kiadó Budapest, 1990. , 200. oldal.)

Ugyanők javasolják a gyermekek természetes folyadékigényét is korlátozni a sófogyasztás korlátozásával: "A gyereknek nagy a folyadékigénye (a csecsemőé a legnagyobb). A reformétrenden élő gyereknek kisebb, mint a kórosan szomjazó, szokásos étrendet fogyasztó gyermeké (sózás!)". U.o., 216. oldal. Hazánkban egy vallási alapokra hivatkozó, külföldről behozott könyv kezdte el terjeszteni a sózás-ellenes nézeteket. Vadnai Zsolt eldicsekedett nekem azzal, hogy ő hozta be az országba elsőnek. Magyarországon a LIVING EARTH - ÉLŐ FÖLD Kiadó hozta kereskedelmi forgalomba ezt a könyvet (2002.). Prof. dr. Edmond Bordeau Székely: "Természetes Élet és Gyógymód I. rész: Kozmoterápia. bevezetés és gyakorlati alkalmazások".

"Só: Huzamosabb időn keresztül való felhalmozódása érelmeszesedést okoz. Csökkenti a csontrendszer vitalitását, és rugalmasságát. Rohamosan salakosítja a szervezetet. Felesleges szomjúságot, és így folyadék túltengést okoz." (108. oldal). ..."Milyen legyen a kenyerünk: Az erjesztett és sózott kenyér nagyon egészségtelen táplálék. A tészta készítéséhez ugyanis nem szabad sem élesztőt (sem sót) használni." (140. oldal). A vallástörténeti képzettségű Váradi Tibor könyve is lebeszél a sózásról (Váradi Tibor: Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai. Napfényes Élet Alapítvány Budapest, 2003). "...Teljesen sómentes táplálkozás mellett kevesebb folyadék is elégséges". (28. oldal).
"A legtöbb embernek azért sós a könnye, mert túl sok sót visz a szervezetébe: az ember onnan tudja leellenőrizni, hogy megfelelő mennyiségűre csökkentette-e már a sóbevitelt, hogy könnyének sós íze eltűnik." (76.oldal). "... szigorúan kerülni kell a sót" (78. oldal). "... Mellőzendő a só..."(90. oldal).
"... A vegyes étrend további problémája, hogy rengeteg meszesítő étel - só, ... is bekerül a szervezetbe". "A meszesedés egyrészt fájdalmat, másrést mozgáskorlátozottságot okoz, amit tehát úgy lehet elkerülni, ha az ember nem fogyaszt sót." (118. oldal) "sóbevitel csökkentése (a maró hatású só irritálja a szervezetet; egy orvosi tanulmány szerint például komoly összefüggés van a sóbevitel és a gyomorrák között)" (150. oldal).

Vadnai és társai könyvei számos gyanútlan orvossal és beteggel is elhitették, természetgyógyászokkal is, hogy nem szabad sózni.

Vadnai és társai mialatt hangsúlyozzák, hogy milyen fontos a konyhasó és a kálisó megfelelő pótlása, felcserélték egymással a pótolandó nátrium és kálium súlyarányát és ezúton a szervezet ionegyensúlyának a súlyos zavarait idézik elő.

Vadnai és társai só- és vízhiányos táplálkozást előíró hamis tanai személyes áldozata lett pl. az azóta már elhunyt Ferencsik István természetgyógyász is. Ferencsik tisztességes ember volt, és amint ellenőriztettem vele a fiziológiás infúziós oldat víz:só arányát, Ő azonnal közzétette, hogy tévedés volt a sózás tiltása. (Lásd a Kúrák 2. című könyve legutóbbi kiadásának a hátlapján, "Mi is az infúziós sóoldat" címmel, amit erről írtam, és amit Ő ott azonnal közzétett).

Hazánkban jelenleg 40-50%-os kálisó tartalommal is forgalmazzák a szabványosnak feltüntetett különféle étkezési sókat állami engedéllyel, holott a szabvány (MSZ 01-10007) tiltja a kálisó legkisebb mennyiségben előfordulását is valamennyi étkezési sóban.

A Magyarországon és külföldön elvégzett nagyszámú klinikai kísérlet mérési eredményeit 62 tudományos értekezés alapján összefoglaló könyv szerint (Dr. Csaba György és társai: A biológia aktuális problémái. Medicina Könyvkiadó Budapest, 1976., Dr. Szabó Dezső: A mellékvesekéreg biológiája. 173-177. oldal) is teljesen egyértelmű, hogy tudatosan rontják a nem kóser étrendűek egészségét a sóevésről lebeszélők és a nagy káliumtartalmú étel fogyasztását szorgalmazók közül mindazok, akik a lehető legsürgősebben nem hajlandók korrigálni a könyveiket. Velük szemben, mint méréstani szakértő, a bünetőjogi felelősségem teljes tudatában, ezúton is kijelentem: Az idézett publikációk félrevezetik a gyanútlan lakosságot, számos gyermek emiatt lett nyomorék, sokan belepusztultak, a korábbiakhoz képest nagyságrendekkel megnőtt a fiatalkorú betegek, az ivartalanok, allergiásak, rákosok száma, többszázezerrel csökkent a magyar lakosság létszáma, sokan kihaltak, utódok nélkül.

Nyilvánvaló apartheid, ha elrontják étkezéssel a nemkóser étrendűek sejtjeit a vérelektrolit (Na:K:Cl:víz) optimumát, a nemkóser étrendűekkel itatott szabványsértő vízzel, és a velük etetett szabványsértően, a kálisóra kicserélt "étkezési" sókkal, s eközben a kóserétrendűek a szabványnak megfelelő vagy annál is tisztább ivóvizet ihatnak, és a szabványnak megfelelő, tehát teljesen kálisómentes sóval normális mértékben sózhatnak.

I./ Ivartalanító, halálos sócsere

Az akadémiai ellenőrzéseink alkalmával felvett emlékeztetőkben az alábbiak a leglényegesebbek: a nátriumhiányos és káliumban dús élelmiszerek etetésével, amit pl. a kálisónak a konyhasó helyett ételízesítésre használatával lehet a legkönnyebben előidézni, vagy azáltal, hogy a műtrágyaként használt kálium-vegyülettel fokozzák az élelmiszernövények káliumtartalmát (3-5-szörösére is fokozható!), ivartalanítani és megölni lehet állatot is, embert is.

A klinikai mérések szerint a konyhasó hiányos (azaz nátriumhiányos) étkezés lehetetlenné teszi a szervezet védekezését a stressz ellen, besűríti a vért, ami szívműködési és keringési zavarokat okoz, emiatt elromlik a veseműködés is (mert rothadást idéz elő a vesében!), emellett tönkreteszi a mellékvesét, abban mirigydaganatokat hozhat létre, az agyat és idegrendszert is károsítva, magas vérnyomást okoz. A minisztériumok tudják ezt, miután 62 tudományos értekezés alapján, 1976-ban 7000 példányban megjelent szakkönyv írta le ezeket.

II/. A testalkotó 70 % víz cseréjének veszélyei

Az a lényeg: hogy mialatt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat is "tiltja" azt, hogy a nem kóser étrendűek az olcsón előállítható teljesen tiszta átpárolt (desztillált) ivóvizet igyák, ráiratja az étkezési desztilláltvíz palackokra hogy "csak túlszennyezett vízhez keverve szabad a desztillált vizet inni" (!), a vallásos zsidók tudják, hogy csakis a tiszta desztillált víz (pl. a tiszta esővíz) hasznavehető, mint egészséges ivóvíz. Ők életben maradnak, a többi zsidó és nemzsidó, akik nem kóser étrendűek, valamennyiben kipusztulnak utód nélkül, miután a sómentes, káliumdús étel és ital ivartalanítja, meddővé is tette őket. A biblia szerint Mózes írta elő azt, hogy lassan kell kipusztítani a nem vallásos zsidókat (is) ahhoz, hogy "a mezei vadak nehogy megsokasodhassanak" a kipusztításban érdekelt vallásos zsidókkal szemben. (Mózes V. 7:22.)

A nem kóser rendűeknek bebeszélt szennyezett ivóvíz ivás is apartheidet okoz. Pl. a budapesti 2 millió embernek az ürüléke és a háztartásának a vegyszerekkel teli egyéb szennyvize 80%-ban anélkül ömlik a Dunába, hogy átmenne szennyvíztisztításon, majd a Dunából, a parti kavics- és homok rétegeken át szívják vissza a parti kutak, és ennek a mindenféle veszélyes mérgekkel (pl. ciános rovarirtó szerekkel is!) sokszor szennyezett vízhez többnyire már csak klórt adagolnak, mielőtt az ivóvíz-hálózatba, a budapesti körvezetékbe juttatnák.

A Fővárosi Vízművek saját adatszolgáltatása szerint is, csupán 202 db. vízminta 11 szennyező paraméterét mérték évente "ellenőrzésként" Bp. II. kerületében. Vagyis nincs műszeres ellenőrzés. Tiszta vízbázisnál is legalább 25 paraméter mérését írja elő az Európai Unió, és a Magyar Szabvány pedig 64 paraméter mérését írja elő. A mezőgazdaság és ipar miatt ma ciántartalmú rovarirtó-, ill. gyomirtó-szer, kálisóműtrágya, stb. tömege szennyezi, mérgezi a Dunát, a Tiszát és a többi hazai vízbázist is.

BANDITÁK VANNAK AZ "EZO-TÉRBEN"

dr. Edmond Székely, dr. Oláh Andor, Vadnai Zsolt, Váradi Tibor és társaik az ételek nátriumtartalmát kb. a tizedére, a káliumtartalmát pedig a kb. tízszeresére fokozó, vallásos, ezoterikus "életmódreformnak" feltüntetett olyan hamis propagandát szerveztek, amely miatt ivartalanodnak, és kipusztulnak a nekik hívők. Ők és tanítványaik sorra publikálják a sózás teljes abbahagyását és a káliumból többet evést ajánló könyveket, újságcikkeket, és ezzel egészségi károkat, számos ember kipusztulását okozták, okozzák (állami segítséggel).

Mások az Ószövetségi Biblia szövegét is meghamisították, kihagyták a sózásra ösztönző előírást (Ézsaiás 30:24) "sózott abrak" helyére "tiszta abrakot" írtak.

A MEDICINA 1976-ban publikálta, hogy lehet állatot és embert gyilkolni a nátriumhiányos vagy káliumdús (pl. a kálisóval műtrágyázott, sózott növényi) étellel és itallal: a nátriumklorid hiányában besűrűsödik a vér és ez keringési elégtelenséget okoz, a kálium túladagolás pedig deformálja a sejtmembránokat és ezúton megmérgezi a méregtelenítő vesét és valamennyi többi szervet is, akadályozza a cink, és egyéb elemek beépülését a sejtekbe és ezáltal ivartalanít, ill. akadályozza a nitrozamminok lebomlását a szervezetben, és ezzel is rákot idéz elő, és az elrontott sejtfalon behatolhatnak a vírusok és a baktériumok, és a sejtek megfertőződése is betegségeket okoz. Ezek lerövidítik az életet.

Azt hazudták (MAZSIHISZ) a bíróságnak, hogy "az ételek sózására szolgáló só bármelyik természetes eredetű és állapotú só lehet". Á mérgező kálisó is természetes eredetű, nem csak a konyhasó. A kósersó tiszta NaCl. A nem kóser sók részben kálisóból állnak, pedig ez szabványsértés! "Természetes só", meg "tengeri só", "kristálysó", " kősó", "nátrium-szegény só" stb. hamis feliratok álcázzák a szabványsértést. A természetgyógyász lapok folytatják a rendkívül nagy káliumtartalmú élelmiszerek nagyobb mennyiségben fogyasztására rábeszélést, miközben lebeszélnek a teljesen megtisztított konyhasóról, és a teljesen megtisztított ivóvízről is.

Utóbbi helyett áltisztított csapvizet, ún. "kristályvizeket" ajánlanak. Ezek szűrt, de több száz (egyes szakértők szerint kb. 60.000!) mérgező anyagot hígítva tartalmazó egészségkárosító "ivóvizek". Az elmúlt 20 év alatt, amióta ezt folytatják állami és ezotérikus köntösben, semmibe véve a sószabványt és az ivóvízszabványt, mintegy 600 000 magyar pusztult ki, főleg értelmiségi, mert őket lehetett a legkönnyebben átejteni az áltudományos, ezotérikus stb. hamis magyarázatokkal.

Mi a mögöttes érdek? Mózes V.7:2,22.? Hogy a betelepülő külföldiek olcsó hagyatéki ingatlant vehessenek? Az elmúlt 20 évben "kihalt" magyarok ingatlanaiba már 250.000 külföldit telepítettek be. Lásd: "Csökkenő születésszám; Népfogyatkozás".

Heti Világgazdaság, 2003. augusztus 9. 6-7. oldal; "Palackozott vizek az USA-ban; A csapból is folynak" u. itt, 29-30. oldal; "Ezo tér" II. évf. 2. szám. "Ingyenes Ezoterikus és Reforméletmód programajánló magazin": "Víz és Só", 12-13. oldal; Az "ezotérikus banditák" okozta mérgezéseket kimutató klinikai mérések adatait, eredményeit lásd: AQUANET.FW.HU (www nélkül hívható).

Áltisztított ivóvíz + szabványsértő só = halál Az ember 60-80%-a víz, az életkorától függően, s a vérében egy elektrolit van, ami a sejtfalak "nátrium-kálium pumpa" mechanizmusát (környezettel és egymással való kapcsolatát) biztosítja. Ezen elektrolit víz:nátrium:kálium:klór elemei jól pótlása javítja, hibásan pótlása rontja az egészséget. A hibás víz- és sópótlás allergizál, szív- és vesebeteggé, magasvérnyomásossá tesz, rákot és ivartalanságot is okoz!

A csapvíz 10-90% gyakorisággal szabványsértően szennyezett a KÖJÁL szerint (1988-1991, azóta se volt mitől javulnia). A csatornalé 80%-a jut tisztítatlanul a Dunába Budapesten, s az ilyen Duna-víz a kavicsszűrők és klórozás után 70%-ban a lakosokat ivóvízzel ellátó fővárosi körvezetékbe jut. Csak napi pár tucat vízmintát, s kb. 11 szennyezőt mérnek, és a szántóföldekről a Dunába bejutó több száz mérget sem mérik. Egy 100 M Ft-os vizsgálat eredményéből az Állami Számvevőszék jelentése is írja, az 1997.októberi R/381-b.jelentés.

Már ősi iratok (pl. Talmud. Taanith. 10 a. lap.) is ajánlják a desztilláltvíz ivást. Külföldi országokban (pl. USA) is, a biztonságossága, gyógyhatása, élvezeti értéke miatt isszák a desztillált vizet. De pl. a SALSOLA infúziós oldat 99%-a is desztilláltvíz, s 2 liter ilyen oldat 18 gramm konyhasót pótol naponta, más ásványi anyag nem kell a tiszta vízhez.

A sportorvos napi 15-25 gramm körüli konyhasó fogyasztást ajánl. Bizonyítja, hogy nem igaz, hogy elegendő napi 0,5-5 gramm konyhasó, s hogy az izzadástól függően legalább napi 10-25 gramm konyhasót célszerű étellel‚ s itallal pótolni.

A mérésekből, szakirodalomból is az bizonyítható, hogy árt a szennyes ivóvíz, s a nátriumhiányos és/vagy kálium túladagoló étrend. Az USA is beismerte már a "só-csalást". (USA központi tudományos fóruma, a SCIENCE, lásd a Népszabadság A komisz só című tájékoztató cikke alapján, 2002.nov.15.).

Hazánkban 1976-ban is publikálták, hogy a nátriumhiányos s káliumdús élelem betegítő, pusztító hatású. 61 tudományos értekezés mérési eredményeit összegezték így, s akadémiánk egyik elnöke is szerepelt a publikációs jegyzékben. Mégis, ma is tele van a sajtó a nátriumhiányos diéta ajánlásával, s bebeszélik, hogy célszerű napi 3-10 gramm káliumot enni. (0,4-0,8 gramm kálium pótlás kell naponta, de 0,8 gramm is 50%-ra rontja a veseműködést, ha egyszerre szívódhat fel, 10 egészséges felnőttből mind a 10-nél ezt mérték, az OÉTI által hazai klinikákon végeztetett orvosi kísérletekben! )

Nem a desztillált víztől és a konyhasótól kell félni, hanem az ellenkezőjétől, a nem desztillált víztől és a konyhasóhiányossá és káliumdússá tett élelmiszerektől, italoktól.

A nátrium helyett etetett kálium és a nem tiszta ivóvíz is elhárítható az alábbi módszerrel: Az MSZ-01-10007 szabvány tiltja a kálisót minden étkezési sóban, s pl. a kósersóban sincs kálisó, ezeket használjunk ételízesétésre. Csupán 40 eFt egy házi vízdesztilláló anyagköltsége, csak 6 Ft/liter a lepárlási költség az energia-visszanyerő készülék esetén /licenc/, ami 20 litert vizet is tud desztillálni naponta.

A kálisó és vízszennyezés észrevételéhez néhány ezer Ft-os műszer kell. A vér-elektrolit-optimumunk biztosításához a Ringer infúziós oldat víz:Na:K:Cl arányát (99:04:0,02:0,6) kövessük (az élelmek nátrium és kálium tartalma táblázatok alapján számítható).

További információ: AQUANET.FW.HU (az AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG honlapja

 

Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady - Sok újdonság -----> Versek, írások    *****    Képregény, vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Asztrológiai elemzések,rendkívül kedvezõ áron,diplomás asztrológustól. Minden kérdésedre választ kapsz tõlem. Kattints!    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Saját Blogom, gyere és olvass - Linkinlady    *****    Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!